Velkommen til din Online Wellness Shop
(0 vare) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

 

Gebyr ved brug af betalingskort

Betaling med kort

Hos DinWellnessGuide.dk kan du betale med Dankort samt alle Mastercard og Visakort.
Hos DinWellnessGuide.dk bliver der pålagt kortgebyr på dit køb. Gebyret vil fremgå under sidste trin af betalingen.

Nets transaktionsomkostninger

Nets oplyser, at de beregner gebyret på det beløb der bliver captured(hævet på dit kort) og ikke på det beløb, der er authorized. F.eks. hvis du har lavet bestilling på 1000 kr, men der kun hæves 800 kr. på dit kort, så skal du altså kun betale gebyr til NETS for de 800 kr.

Derudover ser Nets deres gebyrer som to forskellige gebyrer, når der pålægges to gebyrer på én transaktion, f.eks. ved 1.000 kr., hvor der pålægges 1,45 kr og 0,10%. Dvs. at de udregner gebyrer på følgende måde: 1.000 kr. + 0,10% + 1,45 kr = 1.002,45 kr.

Du kan læse mere omkring NETS & Tellers kort gebyr her 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

DinWellnessGuide.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Teller (det gamle PBS).

Betaling med kontooverførsel, her er der ingen gebyr

Ved kontooverførsel overfører du pengene til min konto i Nordea.
Vælger du denne metode, sætter jeg først ordren i gang, når jeg har registreret beløbet på min konto.

Der går normalt 1-2 bankdage før jeg kan se pengene hvis du overfører fra en anden bank end Nordea. Hvis du overfører fra en Nordea konto kan vi se beløbet med det samme.

Det er vigtigt at du anfører dit ordrenummer som "Tekst til modtager" ved overførslen, så jwg kan genkende betalingen.