Close
740 Herning Frijsenborgvej 12
Ring/sms: 23 34 45 26 E-mail: martin@dinwellnessguide.dk
Lettest efter kl.: 17

 

Opret dit VIP Kunde login og få adgang til det hele…

For at sikre dig en optimal kundeservice, er alle Herbalife produkter kun tilgængelige igennem selvstændige Herbalife forhandlere, med et “Personligt login” til din online Herbalife Butik.

Ved at udfylde de nedenstående felter, vil du du adgang til vores webshop med det personlige log-in, sender til din mail, Som du skal bruge til at finde yderligere informationer på produkter samt priser.

 • Alle produkter

  Alle produkter (42)

 • Herbalife Supplerings produkter

  Herbalife Supplerings produkter (1)

  Herbalife har skabt et bredt udvalg af kosttilskud, som kan hjælpe dig med at få succes med dine ShapeWorks produkter. Det er helt normalt, at du kommer til at kæmpe med en følelse af sult og trang til mad indimellem, selv når du følger et vægtreguleringssystem, som passer ideelt til din krops behov. Derfor har Herbalife skabt et spændende udvalg af sunde proteinrige mellemmåltids- og supplerings produkter, som hjælper dig med at takle de forskellige udfordringer, som måtte opstå.
 • Herbalife's ernærings shake: Formula 1

  Herbalife's ernærings shake: Formula 1 (2)

 • Herballife Ernærings Produkter

  Herballife Ernærings Produkter (19)

 • Herballife Hudpleje Produkter

  Herballife Hudpleje Produkter (18)

  Vores ydre personlige pleje program vil hjælpe dig med altid at se godt ud og føle dig godt tilpas. Plej huden udefra for at styrke din naturlige udstråling. Vi har produkter til kroppens pleje fra top til tå. Start med vores hudpleje programmer, samt vores anti ældning produkter. Nyd godt af aloe veras beroligende egenskaber. Og gør det ekstra godt med en af vores lækre dufte.
 • Målrettet Ernæring

  Målrettet Ernæring (16)

  Vores målrettede ernæringsprodukter giver dig den støtte, du har brug for, når du ønsker at se godt ud og føle dig godt tilpas, uanset hvilket alderstrin du befinder dig på her i livet, eller hvilken livsstil du fører.
 • ShapeWorks

  ShapeWorks (1)

 • Sunde Snack Mellemmåltider

  Sunde Snack Mellemmåltider (3)

  Proteinbarer er det ideelle mellemmåltid, når du har brug for lidt ekstra energi eller har lyst til noget sødt og lækker, når du er på farten. Indeholder kun 140 kcal pr. bar. Vælg mellem tre fristende smags varianter.
 • Tilbehør

  Tilbehør (3)

 • Vægtregulering

  Vægtregulering (9)

  Ønsker du at regulere vægten - er Herbalife produkterne en rigtig god løsning for dig. Vi har nogle fantastiske produkter, som kan hjælpe dig med at opnå din ideale kropsvægt. Er du i tvivl om hvordan du kommer igang, og evt. hvilke suppleringsprodukter du skal vælge, så ring til os direkte på tlf. 40 27 72 20 for personlig vejledning, som vi tilbyder dig gratis.