Velkommen til din Online Wellness Shop
(0 vare) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

 

1 til 5 af 6

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

EN SMUK HUD STARTER LIGE HER

30/07/2015 22.46

Kunne du godt tænke dig at skifte den kedelige vinterhud ud med en hud, der ser yngre og smukkere ud? »Det er vigtigt at finde frem til, hvilken hudtype du har for at sikre, at du bruger de bedste produkter i forhold til dine behov,« forklarer skønhedsekspert Jacquie Carter. De fleste mennesker har enten fedtet eller tør hud, men der er også andre faktorer, som gør noget ved huden, herunder kost, vejr og sol.« Her deler Jacquie sine 4 trin til en strålende hud ved hjælp af Herbalife SKIN...

Læs mere
Kommentarer | Oprettet i Personlig pleje af Martin Hedegaard

Herbal Aloe - hårpleje serie er fyldt med lindrende aloe vera og styrkende hvedeprotein, der giver et silkeblødt hår. Indeholder ikke parabener og sulfater, der frarøver håret vigtige fedtstoffer og naturlig fugt, og der desuden får hårfarven til at aftage.

Læs mere
Kommentarer | Oprettet i Personlig pleje Produkt nyheder af Martin Hedegaard

Elsk den hud, du har

26/08/2014 22.54

Elsk den hud, du har

Når huden udsættes for skiftende temperaturer, frarøves den sin naturlige fugt, hvilket giver en tør og kedelig hud, der skaller.

Giv din hud den bedst mulige pleje ved at takle problemerne både indvendig med næring og fugt og udvendig med hudplejeprodukter af høj kvalitet.

Læs mere
Kommentarer | Oprettet i Personlig pleje af Martin Hedegaard

Der findes faktisk tre typer ultraviolette (UV) stråler, som når fra solen og ned på jorden: UVA, UVB og UVC.

UVC-stråler trænger ikke gennem atmosfæren, idet de stoppes af ozonlaget, men både UVA- OG UVB-strålerne gør.

UVB er dem, der brænder og stråler stærkest i sommermånederne. Vi bør også beskytte os mod UVA- strålerne, fordi de kan forårsage skader på langt sigt, f.eks. for tidlig ældning, og de stråler lige stærkt hele året.

Så selv på overskyede dage skal du huske at smøre din hud med en fugtighedscreme som f.eks. Skin Activator Dagcreme med solfaktor 15.

Den indeholder både UVA- og UVB-filter, som giver huden en mellembeskyttelse mod begge typer stråler og er med til at beskytte huden mod solens langsigtede skadelige virkninger.

Faktisk giver alle Herbalifes produkter, der indeholder solfaktor 15, beskyttelse mod UVA og UVB*! Hvis du skal opholde dig i solen i længere tid, skal du altid huske at beskytte huden med særlige solprodukter, der tager højde for det.

Kommentarer | Oprettet i Personlig pleje af Martin Hedegaard

Mange af os forsømmer vores hud i vintermånederne og går så i panik, når de første tegn på sommer viser sig. Det bedste vil dog være at skrubbe huden hele året rundt.

Læs mere
Kommentarer | Oprettet i Personlig pleje af Martin Hedegaard

1 til 5 af 6

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side