Velkommen til din Online Wellness Shop
(0 vare) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

 

1 til 5 af 18

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side

December er tid til FEST!

26/08/2014 23.42

Endnu et år er snart slut, og snart begynder indbydelserne til julefrokosterne i december at vælte ind.

Ulempen ved alle disse julefrokoster er, at al den mad ofte sætter sig på sidebenene.

Fordelen er, at du kan slappe af, have det sjovt, nyde at være sammen med vennerne og få mange afstressende grin.

Hvis du har stræbt efter at leve sundt hele året og er urolig for, at december skal ødelægge alt det, du har nået hidtil, så skal du ikke bekymre dig.

Ved hjælp af nogle få, enkle retningslinjer kan du fortsat nyde masser af julefrokoster, uden at det sætter sig på sidebenene.

Målet er at spise og tale meget…

Værterne kan gøre to ting. De kan arbejde hårdt for at imponere gæsterne med et fantastisk udvalg af lækre retter af høj kvalitet, eller de kan servere hurtig junkfood og sjov mad, som er søbet ind i fedt, salt, sukker og tilsætningsstoffer... hvilket får én til at undre sig over, hvorfor man egentlig føler sig dårligt tilpas dagen derpå.

Er det alkoholen eller al den mad, man har spist i løbet af festen....? En kombination, som kroppens fordøjelsessystem næsten ikke kan klare!

Men det betyder ikke, at du skal undgå og sige nej tak til at deltage i de festligheder og fester, som du indbydes til. Det vil bare få dig til at blive i dårligt humør og gøre dig sur.

Du fortjener at have det sjovt – året er snart slut – julen er kommet, og dine venner vil have, at du har det sjovt.

Du skal bare sørge for at planlægge i forvejen og bestemme dig for, at du skal have det sjovt, men at du ikke ønsker at miste kontrollen. Ved at forberede dig både fysisk og psykisk kan du nyde det bedste fra beggeverdener – morskab og velbefindende.

Som vært bør du overveje dette:

Statistikken viser, at mere end 3 ud af 6 er overvægtig. Så hvis du inviterer 20 personer, så kommer fem af dem til at takke nej! Hvorfor? Fordi de hellere vil gå glip af al det sjove end risikere, at de har taget på næste gang, de vejer sig.

Hvor mange af gæsterne vil foretrække et udvalg af sunde, friske retter frem for det traditionelle bagværk, pebernødder og chips, fedtholdige salater og forskellige kødretter?

Formodentlig de fleste! At være aktivt bevidst om sit helbred er ikke usædvanligt i dag. Mange læser varedeklarationer, skærer ned på fedtet og spiser færre søde sager.

Du kan blive den vært eller værtinde, som serverer sund festmad! Skab en smuk buffet med farverige, velsmagende salater, rå grøntsager og en dip med et lavt fedtindhold er lækre at gå og nippe til. Hjemmelavedesupper varmer og er rige på næringsstoffer

Tag chancen... vær anderledes denne jul!

Kommentarer | Oprettet i Optimal ernæring af Martin Hedegaard

Et aktivt liv med en velafbalanceret kost gavner ikke blot dit velbefindende – det kan også give dig ekstra energi.

Herbalife fremmer og støtter en næringsrig kost samt et aktivt liv og mener, at grundlaget for det er god ernæring kombineret med regelmæssig motion, hvile og afslapning.

Læs mere
Kommentarer | Oprettet i Optimal ernæring af Martin Hedegaard

Er det ikke en skam, at det moderne samfund har fået ordet ’motion’ til at klinge grimt?

Folk siger, at du SKAL motionere.... eller at du BØR motionere. Motion er blevet en pligt frem for noget, der ellers skulle være sjovt.

Læs mere
Kommentarer | Oprettet i Optimal ernæring af Martin Hedegaard

EN REALISTISK KOSTPLAN

26/08/2014 23.39

Problemet for de fleste er, at det for mange i virkeligheden næsten er umuligt at få disse varierede måltider til at passe ind i en travl hverdag.

Kan du med hånden på hjertet sige, at du til dagligt spiser efter madpyramiden, og giver din krop den rigtige sammensætning af næringsstoffer?

 
Læs mere
Kommentarer | Oprettet i Optimal ernæring af Martin Hedegaard

DE EFFEKTIVE FIBRE

26/08/2014 23.38

For at din maskine kan fungere uden hindringer, har den brug for fibre og vand hver dag. Uden det stopper du til og brænder sammen!

Læs mere
Kommentarer | Oprettet i Optimal ernæring af Martin Hedegaard

1 til 5 af 18

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side