En balanceret kost er noget af det bedste, du kan gøre for din hud. Frisk luft og motion, der får blodomløbet op i fart, og masser af skønhedssøvn er også vigtige faktorer.

Få mest muligt ud af årstidens farverige frugter og grøntsager, og husk, at kraftige farver ofte indikerer et højt vitaminindhold, som nærer huden med en masse godt.

A-vitamin er især godt for huden, og det finder du i tomater og orangefarvede frugter som f.eks. abrikoser og mango. E-vitamin er også godt, og det finder ud i grønne bladgrøntsager og avokado. Brombær, blåbær, jordbær og blommer er også gode frugter for huden, da de har et højt antioxidantindhold.

Husk, at en fugtet hud er en glad hud, så husk at drikke masser af vand især i sommermånederne, så huden og din krop forbliver i topform. Interessant nok er frugt og grønt vigtige væskekilder.

Vidste du, at ca. en tredjedel af vores væskeindtagelse stammer fra vores kost? Så få mest muligt ud af alle årstidens produkter, og prøv også NuoriFusion Multi Vitamin med solfaktor 15, som er fyldt med A-, C- og E-vitamin.