Siden august sidste år har Herbalife været i dialog med den internationale superstjerne, Christiano Ronaldo, og i går kunne Herbalife gøre det officielt: Herbalife har fået en sponsoraftale med Ronaldo, som Herbalife fremover skal være hovedsponsor for, i forhold til sportsernæringsprodukter. Allerede fra den første samtale med det unge talent, har det stået klart, at Herbalife deler mange grundholdninger og interesser med Ronaldo. Om samarbejdet siger han selv:

“Jeg er meget opmærksom på vigtigheden af den rigtige ernæring for mig som individ – bade på og udenfor banen. Jeg ser frem til at arbejde med Herbalife, som er en virksomhed, der deler min passion for og bidrager med stor ekspertise til området inden for sportsernæring.”

Der er altså ingen tvivl om, at Ronaldo er en ung mand, der virkelig inkarnerer alle Herbalife’s værdier om en sund og aktiv livsstil kombineret med fornuftig ernæring. Samarbejdet med ham er altså en vigtig milepæl i vores særlige mission om at fremme netop de tre ting; sund og aktiv livsstil samt ernæring. Fremadrettet er planen, at Herbalife, sammen med Ronaldo, skal afholde nogle arrangementer og lave reklamer, der skal understøtte dette særlige fokuspunkt.

Desuden vil Herbalife gennem den næste årrække arbejde tæt sammen med Ronaldo om at udvikle en ny, skarp serie af produkter inden for sportsernæring. Denne produktserie skal være co-branded, således at produkterne både bærer Herbalife’s og hans navn.

At den store glæde ved samarbejdet er gensidig, fik Herbalife også for alvor at mærke i sidste uge. Herbalife afholdte en fotosession med Ronaldo, og kort efter skulle den travle, unge fodboldstjerne videre til en ny aftale. Under arbejdet med billederne var han dog blevet så svedig, at han måtte skifte tøj, før han kunne tage videre – og i stedet for at finde sit eget skiftetøj frem, valgte han en flot t-shirt fra fotooptagelsen, som han tog på til sin næste aftale.

Han viste altså med stolthed Herbalifes logo frem på sit bryst ved aftalen, hvor han blev bådet filmet og fotograferet yderligere af de spanske medier. Dermed blev der skabt opmærksomhed omkring samarbejdet. Herbalife valgte derfor at offentliggøre nyheden om sponsoraftalen allerede i går, selvom det var planlagt, at det skulle gøres officielt ved en konference i Seoul om en uge.