Sådan får du de bedste vægttabsresultater med Herbalife Nutrition

Sådan får du de bedste vægttabsresultater med Herbalife Nutrition

Martin Hedegaard

Herbalife produkter kan være fantastisk støtte til at hjælpe dig med at opnå vægttab resultater og holde dig i form.

Det er dog vigtigt at bruge de rigtige produkter på den rigtige måde for at sikre, at du opnår de resultater, du har angivet for dig selv. Uanset om det er din første gang at bruge Herbalife eller du har brugt produkterne i et stykke tid, denne artikel skitserer de vigtigste faktorer, der bidrager til din Herbalife vægttab succes.

DET GRUNDLÆGGENDE PRINCIP FOR VÆGTTAB

Før vi dykker ned i nitty-gritty af din Herbalife plan, er det vigtigt at gå over det grundlæggende princip om, hvordan fedttab virker. På en forenklet måde forbruger vi hver dag en vis mængde kalorier fra den mad, vi spiser, som giver den energi, vores krop har brug for til at fungere. Lad os kalde det "kalorier i". På den anden side af skalaen er din krop, som hver dag forbrænder en vis mængde kalorier afhængigt af dit aktivitetsniveau og stofskifte. Fra din morgenkørsel til afhentning af børnene fra skole til at se tv om aftenen brænder din krop konstant kalorier. Lad os kalde det 'kalorier ud'. For at forbrænde fedt, skal du forbruge færre kalorier end din krop forbrænder, som skaber en såkaldt "kalorie underskud". Når du er i et kalorieunderskud, vil din krop tage de resterende nødvendige kalorier fra dine reserver, hvilket betyder, at dine fedtceller.

Det er der, magien sker!

Grunden til Herbalife shakes og andre produkter er så effektive er, at de indeholder et stort antal næringsstoffer i lavt kalorieindhold måltid udskiftninger, som er hurtige og enkle at forberede. Dette hjælper dig med at opnå det ønskede kalorieunderskud uden at skulle besætte om måltid prepping og kalorieindhold optælling (for de fleste mennesker). Således, hvordan du bruger dine Herbalife produkter, hvor konsekvent og hvad du spiser omkring dem har en stor indflydelse på de resultater, du kan opnå.

HVILKE HERBALIFE PRODUKTER TIL AT BRUGE, OG HVORDAN MAN BRUGER DEM?

Valg af de rigtige Herbalife produkter i henhold til dit mål er det første grundlæggende skridt. Der er forskellige produkter til vægttab, sportspræstationer eller generel sundhed. Med over 50 Herbalife produkter at vælge imellem, hvilke skal du vælge for de bedste resultater? Hvis dit mål er vægttab, har vi besvaret dette spørgsmål grundigt i denne artikel. I en nøddeskal er de grundlæggende vægttabsprodukter:

  1. Formula 1 Shake - sund måltidserstatnings shake
  2. Protein Drink Mix (PDM) - øger protein i din F1 shake & gør det fyldigere
  3. Thermojetics Herbal Tea - fremmer fedtforbrændingen & bidrager til mere energi
  4. Herbal Aloe Koncentrat - bidrager til sund fordøjelse
  5. Havre Æblefibre - øger fiberindtaget, hvilket får dig til at føle dig fyldigere i længere tid

Ovenstående er også rangeret efter rækkefølgen af betydning. Betydning, hvis du kun kan få et produkt, få Formula 1 Shake (to gange om dagen) og tilføje resten af ovenstående produkter, når du kan.

Her er hvordan en typisk Herbalife dag ser ud ved hjælp af ovenstående produkter:

  1. Morgenmad: Shake (F1 +PDM) & Herbalife Te med Aloe Mango
  2. Midt om morgenen: Snack med højt proteinindhold
  3. Frokost: Shake (F1+PDM)
  4. Midt på eftermiddagen: Høj protein snack + Herbalife Te & Herbal Aloe Mango
  5. Middag: Velafbalanceret måltid + Havre Æblefibre

Sørg også for at drikke masser af vand hele dagen for at holde hydreret. Hvis du vil finde ud af, hvilket produkt du har brug for i henhold til dit mål, er du velkommen til at kontakte mig via facebook messenger

HVAD SKAL MAN SPISE OMKRING DINE HERBALIFE PRODUKTER?

I ovenstående daglige plan vil du se, at bortset fra Herbalife-produkter vil du stadig forbruge regelmæssig mad på din plan i form af snacks og et hovedmåltid. Herbalife produkter er meget effektive, men de er ikke magi! Det betyder, at hvis du spiser usund mad omkring dine produkter, vil det være svært at se ensartede resultater. Således bliver du nødt til at holde din mad så ren som muligt. Til snacks anbefaler vi at sigte efter omkring 150 kalorier og mindst 10 g protein til kvinder. Hvis du er en mand, så mål for 200 kalorier og +15g protein. Til dit aftensmåltid skal du sørge for at inkludere magert proteiner, komplekse kulhydrater, sunde fedtstoffer og masser af grøntsager. Hvis du er kvinde, sigte efter 500 kalorier og +35g protein. For mænd 600 kalorier og +40g protein.

TRÆNING

For at øge din kalorie udgifter, Det er en meget god idé at indarbejde nogle motion mindst 3-5 gange om ugen. På denne måde vil du brænde disse ekstra kalorier til at hjælpe med at skabe en større kalorie underskud. Med hensyn til, hvad motion at gøre, er det virkelig op til dig. Fra at gøre en gym træning til at spille fodbold til at gå en lang tur, er der så mange typer af motion at vælge imellem. Øvelser, der hæver din puls og får dig til at svede, er gode, da de generelt forbrænder flere kalorier. Det vigtige er, at du rent faktisk nyder den type øvelse, som vil hjælpe dig med at forblive konsekvent.

VEDHOLDENHED

Apropos vedholdenhed, det er også et af de vigtigste elementer i at få gode resultater på din Herbalife plan. Du kan nemt følge de ovenstående tips , men hvis du ikke følger dem i en sammenhængende periode, vil det være svært at se resultater. Ideelt set holder du dig til din plan dag ud og dag ind. Og ja... der også omfatter weekenderne og helligdage! Selvfølgelig vil ikke hver dag være perfekt, men prøv at følge din plan så meget som du kan. Jo mere konsekvent du er, jo hurtigere resultater vil du se.

FÅ DET TIL AT TÆLLE

Mange kunder spørger os "Hvor længe skal jeg bruge Herbalife produkterne?". Desværre er svaret altid "Det afhænger af." Det afhænger af dine mål, udgangspunkt, konsistens og andre faktorer. For at opnå alvorlige resultater anbefaler vi dog mindst 90 dage. Hvis du beslutter dig for at tage på en Herbalife plan, ikke gør det halvhjertet. Tag beslutningen om at holde sig til din plan som lim, og du vil blive overrasket over, hvad du kan opnå.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres