Vores sundhed er Rigdom

Vores sundhed er Rigdom

Martin Hedegaard

Dit helbred er som en investeringskonto: Når du er fyldt med livskraft og får alle de Power Næringsstoffer, som din krop skal bruge for at fungere optimalt, er balancen på din ”helbredskonto” på 100 % - ligesom den skal være. Når du derimod lider af mangel på nogen af de primære nærringstoffer, svarer det til, at du hæver penge på din konto.

I starten er der rigeligt med penge på kontoen, og der er de mindre udbetalinger ikke noget problem. Men med tiden begynder din økonomi at tage skade – og du kan ikke betale dine regninger. Du begynder at have et underskud af næringsstoffer, og din krop reflekterer dette ved at udvikle de problemer, som vi diagnosticerer som sygdom.

Kun ved at putte ”penge” tilbage på kontoen – altså kun ved at genoprette balancen af de primære nærringsstoffer – kan du få dit gode helbred tilbage.

Denne fantastiske lighed mellem helbred og økonomi har ledt til to nye udtryk, der for os erstatter de forældede og uklare udtryk ”sygdom” og ”sundhed”.

SundhedsGæld: En tilstand af næringsunderskud, der tærer på din helbredskonto.

SundhedsRigdom: En tilstand af næringsoverskud, der leder til optimal ydeevne.

I ”Sundhed er Rigdom” præsenterer vi dig for en fundamental omdefinering af koncepterne omkring sundhed og sygdom.Herunder ses en liste over de grundprincipper, som ”Sundhed er Rigdom” er basseret på:

  1. Sygdom er kun et ord, som konventionel medicin har skabt for at beskrive processer, der er komplekse - disse processer udvikles over en længere tidsperiode og ikke bare dage eller uger.
  2. Sygdom er ikke en uforanderlig tilstand, men derimod en vendbar proces, der kan forebygges.
  3. Sygdom er faktisk ikke andet end en række symptomer, som din krop viser for at lade dig vide, at den mangler nogle af de primære næringsstoffer.
  4. At have et sundt helbred er en naturlig tilstand, som den menneskelige organisme kan opretholde – også i en høj alder.

Når du giver din krop en daglig forsyning af de essentielle næringsstoffer, som den skal bruge for at yde maksimalt, investerer du i din nutidige og fremtidige sundhed. At gøre dette er ikke altid nemt. Ligesom med økonomi kræver det langsigtede visioner. Det kræver disciplin at putte penge ind i aktiemarkedet måned efter måned, år efter år, og modstå den fristelse, det er, at trække dine penge ud, når aktiemarkedet styrtdykker. Det kan virke som blind tro at tage antioxidanter eller coenzym Q10-kosttilskud hver dag i 20 år, men vi kan bevidne, at der ikke er tale om blind tro. Der er tale om fakta.

Godt understøttet af videnskabelig forskning, er det bevist, at når du konsekvent gør ”optimerende medicin” til en del af din personlige plejerutine, kan du beskytte din sundhed imod fremtidige dysfunktioner.

Du laver en lille, men daglig, indbetaling på din BioHelbreds-konto - og på længere sigt er det virkelig en god investering.

Tags: Sundhed

Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres